Je kunt een leerling vandaag iets leren, maar als je zijn nieuwsgierigheid kunt prikkelen, zal hij zijn hele leven blijven leren.

marielle-losstaand

Mariëlle

oprichter KR8LOKAAL

Als docent Nederlands en mentor zie ik vaak leerlingen die niet precies in ‘het schoolplaatje’ vallen. Leerlingen waarbij er steeds maar niet helemaal uitkomt wat erin zit. Ik zie in deze leerlingen echte doorzetters. Kanjers die gewoon ergens een stukje lesstof gemist hebben of die door bijvoorbeeld AD(H)D, ASS, dyslexie, dyscalculie, hoogbegaafdheid of beelddenken eigenlijk een ander leertalent hebben dan dat in het reguliere onderwijs standaard wordt bediend. Met behulp van diverse methodes, spel- en oefenmateriaal, eventueel voorafgegaan door een grondig Individueel Onderwijskundig Onderzoek worden deze doorzetters echte KR8patsers!

Het is mijn passie om leerproblemen op persoonlijk niveau inzichtelijk te maken, hiervoor oplossingen te bedenken en iemand weer gelukkig zijn dag te zien vervolgen. En daarbij maakt het niet uit of je leerling, student, ouder of professional bent!

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Kijk bij het aanbod aan begeleidingsmogelijkheden of neem gerust contact met mij op!